جدیدترین اخبار :
  • بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
  • مناطق آزاد، پشتوانه تاب آوری ملی در حوزه سلامت و غذا و دارو در بحران جنگ کشور
  • رفع مسدودی کارت بازرگانی بیش از 40 واحد تولیدی صادرات‌محور در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار

آغاز طرح پایش و خود اظهاری زیست‌محیطی واحدهای صنعتی-خدماتی در منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/02/22 | تعداد بازید :2814
مدیر محیط‌زیست سازمان منطقه آزاد چابهار، گفت: طرح پایش و خود اظهاری زیست‌محیطی واحدهای صنعتی و خدماتی فعال در منطقه آزاد چابهار آغاز شد.

 به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار علی مصطفی‌زاده افزود: این طرح شامل فعالان صنعتی در مراحل بهره‌برداری بوده و در راستای ایجاد بانک اطلاعات محیط‌زیست منطقه صورت می‌گیرد.

مصطفی‌زاده با اشاره به اهمیت و جایگاه محیط‌زیست در کشور، لزوم توجه به شاخص‌های زیست‌محیطی را از اولویت‌های معاونت برشمرد و اضافه کرد: با عنایت به اهمیت طرح توسعه سواحل مکران در برنامه ششم توسعه و جایگاه مهم چابهار به‌عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور، ایجاد بانک اطلاعات و داده‌های زیست‌محیطی شرکت‌های فعال و لزوم بازدیدهای میدانی، پایش و خود اظهاری‌های مستمر ازجمله ضروریات توسعه در منطقه آزاد چابهار به شمار می‌رود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل